CoronavirusHet CoronaVirus en de gevolgen voor onze clubavonden.

Ondanks de aangekondigde versoepeling per 1 juni, is na raadpleging van de leden besloten om hier geen gebruik van te gaan maken.

Tijdens de komende vakantieperiode zullen we de situatie opnieuw bekijken (de eerstvolgende clubavond zou normaal gesproken 25 augustus plaatsvinden).

Lid OvO N JPG

Martin Zwaard benoemd tot
"Lid in de orde van Oranje-Nassau"

Martin ontvangt deze onderscheiding voor het 18-jarige vrijwilligerswerk bij de gevangenis in Scheveningen en het Aandachtscentrum (inloophuis voor daklozen) in Den Haag. Daarnaast is hij ook al jarenlang (sinds 1965) betrokken bij de parochie "H.H. Martelaren van Gorkum" in De Lier. En is hij ook één van de initiatiefnemers van de Stichting Tuko Pamoja. Deze stichting zet zich in voor betere leefomstandigheden in Mpeketoni in Kenia.

Klik HIER voor een afbeelding van de uitgereikte oorkonde, waarin de motivatie wordt omschreven.

Wordt lid van Filmclub Maassluis

Heb je een filmcamera? Nee, maar toch zeker wel een telefoon waarmee je veel filmt! En wat doe je met die filmfragmenten. Oh, je zet die op social media, en daarna ...........

Wist je dat je daar iets leuks en moois van kunt maken. Hoe je van losse beelden een film kunt maken, daar kunnen wij je verder mee helpen. Bekijk op deze website onze agenda of het filmpodium. Of nog beter, kom gerust eens (gratis) langs op een clubavond.

promo

"NU EVEN GEEN CLUBAVONDEN"

Ben je benieuwd films van onze
leden,