Henk zw

Henk Boose - In memoriam

Henk is op 2 maart j.l. overleden. Hij was een gewaardeerd filmer, en stond als clublid ook altijd klaar om een ander te helpen. Daarnaast was hij webmaster, bestuurslid, wedstrijd-secretaris, en lid van de programma commissie. En dat alles deed hij met volle overgave en perfectie.
Ook als vriend zullen wij hem missen.

Filmclub Maassluis en de Kunstroute 13-14 april 2019
In een filmblok presenteren wij onze "Grenzeloos"films, op beide dagen van 12:00-13:00 uur, en van 14:00-15:00 uur. U bent van harte welkom in het Luxortheather aan de Van der Horststraat 29.

Filmgroep WAMA gaat met "Briefgeheim" naar de UNICA-2019

Deze groepsfilm gaat naar het Internationale Film Festival "UNICA-2019". Dit jaar vindt dit plaats in Zeist, van 24 t/m 31 augustus.Voor meer informatie klik op UNICA-2019

Wordt lid van Filmclub Maassluis

Heb je een filmcamera? Nee, maar toch zeker wel een telefoon, waarmee je veel filmt! En wat doe je met die filmfragmenten. Oh, je zet die op social media, en daarna ...........

Wist je dat je daar iets leuks en moois van kunt maken. Hoe je van losse beelden een film kunt maken, daar kunnen wij je verder mee helpen. Bekijk op deze website onze agenda of het filmpodium. Of nog beter, kom gerust eens langs op een clubavond.

promo
Maand-Selectie van films uit het Filmpodium (voor meer films, ga naar "MENU"
buitelaar carpe diem meeberg oktoberkind overbeek het laatste stuk groep wama briefgeheim

Anthoni Buitelaar