Clubavond 14 mei 2019

Voordat Henk van de Meeberg onze kennis gaat verrijken over Beeldexpressie deel-3, gaan we eerst kijken naar een (zeer) korte flash van Hans van Overbeek. Het experiment om van de Instagram 15 sec. te laten zien wat je hebt gedaan ...... bijzonder.

Henk dacht vanavond de interne cursus Beeldexpressie af te sluiten. Drie avonden van verdieping, waarbij het via de camera interesseren of ontroeren van toeschouwers centraal stond. In kleine werkgroepjes werden na de inleiding en vertoning van voorbeelden de onderdelen van films geanalyseerd. Zoals herhaling de toverkracht van reclame is is veelvuldig herkennen en doen de motor achter betere opnametechnieken. De cursusleiding was in handen van Henk van de Meeberg.

Maar gezien de enthousiaste inzet van de leden, wordt 27 augustus de expressie verder uitgebouwd.

Een mooiere start van het (winter)seizoen kunnen we onszelf niet wensen.