Dinsdag 12 december 2017, 20.00 uur

Deze keer geen filmer van de avond, maar een selectie uit de onlangs gedraaide films op de NOVA manifestatie.
Niet iedereen is naar deze jaarlijkse happening geweest en daarom hebben zij veel gemist.
Vanavond een herkansing want Henk van de Meeberg maakte een selectie uit de gedraaide films. Eén ding is zeker, het zijn stuk voor stuk films die je niet mag missen!

Dinsdag 19 december 2017, 20.00 uur

Dit keer valt onze clubavond dus op de derde dinsdag van de maand omdat we uitgerekend op die vierde dinsdag (tweede kerstdag) bij onze kerstboom thuis zitten.
Deze laatste clubavond van het jaar wordt traditiegetrouw opgeluisterd met het uit eigen keuken ingevlogen buffet. Zoals gebruikelijk zijn partners en introducees ook weer van harte welkom.
Het verdere programma van de avond blijft nog even een verrassing, maar dat de gezelligheid voorop staat mag zo langzamerhand een gekend feit zijn..

Dinsdag 9 januari 2018, 20.00 uur

Vanavond begint het al een beetje te kriebelen. Leden die een film gemaakt hebben en die mee willen doen aan de 'OOGST 2017' kunnen vanavond hun film voorleggen aan clubgenoten. Mogelijk is er nog wat aan te passen of te corrigeren. De deadline voor het inzenden van je films voor de Oogst is 20 januari.

Dinsdag 13 februari 2018, 20.00 uur

'OOGST 2017'.
Vanavond houden we dus weer het oogstfeest. Welke films zijn er door de leden in 2017 gemaakt.
Nadere informatie volgt.