Films van leden
Hiervoor wordt tijd vrij gemaakt op een clubavond, als je die 3 dagen van te voren hebt aangemeld bij [gewijzigd] Henk.
Onder het motto "Wat vinden jullie van mijn film" horen wij dan graag waarom je die film wilt laten zien, en wat je daarbij van de leden verwacht.

Denken jullie ook aan "De Oogst". Inschrijving van jouw film(s) is mogelijk vanaf heden.

26 november 2019 - 20:00 uur

Leden presenteren / bespreken films of film-onderwerpen
Deze keer gaan Gonny, Cor en Arnold het spits afbijten met een nieuwe vorm van leden voor en door leden.

Ook heeft Han twee van zijn films, welke hij aan ons ter beoordeling voorlegt.

8 december 2019 (zondag)
Filmfestival "De Ronde Venen Open". Voor de 20e keer kun je meedoen (of als publiek) aan dit filmfestival in Vinkeveen.
Voor meer informatie zie https://www.videoclubderondevenen.com/Home/derondevenenopen.html

10 december 2019 - 20:00 uur

Voorbespreking OOGST-films en Films van leden. Begeleiding van deze avond door Henk.

17 december 2019 - 20:00 uur

Let op, dit is de 3e dinsdagavond
Kerstavond met Kerst- en familiefilms, en zoals gebruikelijk met ons buffet en partners.

14 januari 2020 - 20:00 uur

De eerste clubavond in het nieuwe jaar. Dat wordt weer veel handen schudden, en verder ...................

28 januari 2020 - 20:00 uur

Vanavond staat de clubwedstrijd op het programma, oftewel : De Oogst" van films uit 2019.
Ook de partners (of een nieuw lid) zijn vanavond welkom.